Bedrijfsinformatie / Advies

Wij streven er anno 2013 naar om zoveel mogelijk informatie aan u beschikbaar te stellen via onze website, zodat u met het gemak van enkele muisklikken onze bedrijfs- en productinformatie kunt vinden,
24 uur per dag.

Daarom hebben wij op deze nieuwe website, naast de uitgebreide uitleg per type kunststofvloerafwerking met de daarbij behorende projectfoto's, ook een aparte pagina gemaakt met onze bedrijfsgegevens.
Op deze pagina kunt u binnenkort als PDF bestand downloaden het uitrekstel KvK, de verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst en onze algemene voorwaarden. Hiermee kunt u eenvoudig alle documenten opvragen welke nodig zijn voor de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Tevens gaan wij de onderhoudsadviezen van de verschillende soorten vloersystemen hieraan toevoegen, zodat u die ook op ieder moment van de dag kunt opvragen.

Omdat bij deze vloerafwerkingen veel verschillende aspecten van belang zijn en iedere situatie verschillend is, bieden wij u graag een maatwerkoplossing. Wij gaan altijd op zoek naar een oplossing om samen met u een mooi project op te leveren.

Mocht u nadere informatie van ons wensen of een afspraak maken, verzoeken wij u graag het contactformulier in te vullen, zodat wij u een extra toelichting kunnen geven. Uiteraard kunt u ook een losse email sturen of telefonisch contact opnemen.