Siergrindvloeren

Voor een decoratieve vloer met zichtbare structuur kunt u kiezen voor een siergrindvloer. Deze vloer wordt naadloos aangebracht en bestaat uit korrelmateriaal dat door epoxyhars tot een zeer stevige vloer wordt gemaakt.

De korrels zijn verkrijgbaar in diverse maten en bijna alle denkbare kleuren, ook in natureltinten. Het is natuurlijk mogelijk diverse kleuren met elkaar te combineren, waardoor u een vloer krijgt die geheel afgestemd is op de omgeving (denk hierbij aan de kleuren van de muren, meubelen e.d.).

Hierdoor is een siergrindvloer uitermate geschikt voor een bedrijfsvloer met uw logo in de door u gewenste kleuren, een vloer met kinderafbeelding (bijvoorbeeld een konijn) op een kinderdagverblijf of als een decoratieve vloer in uw woning met bijvoorbeeld een klassieke borderrand in een andere kleur dan de vloer.

Daarnaast is deze vloer ook geluidsabsorberend en goed bestand tegen chemicaliƫn. Wanneer u de siergrindvloer laat voorzien van een seallaag (een afsluitende toplaag) blijft de open struktuur van het grind zichtbaar, maar heeft u ook de voordelen van een vlakke en gesloten vloer.

Tevens maken wij buitenvloeren, bijvoorbeeld voor een garageoprit van producten als Mandorax, waardoor u een nette en stroevere afwerking van uw oprit krijgt.